Hankeyhteistyö

Pohjois-Savon DigiSote -hanke tekee yhteistyötä erityisesti Pohjois-Karjalan DigiSote -hankkeen ja eMaaseutu-hankkeen kanssa.

Pohjois-Karjalan DigiSote-hankkeen kanssa on järjestetty yhteistyössä tulevaisuustyöpaja marraskuussa 2016. Tulevaisuustyöpajan tulokset on kuvattu yhteisessä artikkelissa – katso tarkemmin Julkaisuista. Tuloksia hyödynnetään eAmmattilaisen kehittymispolun ja valmennuksen suunnittelussa. Nopeita kokeiluja varten on työstetty kokeilun toimintamallia ja vaikuttavuuden arviointikohteita.

Yhteinen projektiryhmä on kokoontunut kerran kuukaudessa. eAmmattilaisen kehittymispolun rakentamista suunniteltiin elokuussa 2017 Joensuussa Kotilahden huvilalla.

 

 

eMaaseutu-hankkeen kanssa on tutustuttu etähoitoon Ruotsin Norrbottenissa, samalla reissulla kävimme myös Kainuun DIHYTE-hankkeen vieraana ja tutustuimme Paltamon apteekin etähyvinvointipisteeseen. Hankkeemme,  eMaaseutu-hankkeen ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän yhteistyönä on valmistumassa videoita erilaisten teknologisten ratkaisujen käytöstä. Videot valmistuvat vanhusten viikolle, jolloin yhteistyönä tuotetaan erilaista ohjelmaa vanhusten viikon tapahtumiin.